Despre WLc

Noi credem in succesul tau si in faptul ca sprijinul oferit de WLc va poate aduce mai aproape de atingerea obiectivelor 

Fondator

Dupa 20 de ani de cariera intr-un serviciu de intelligence detinatorul WLc a realizat ca putine companii stiu sa foloseasca in sustinerea deciziilor de management suport informativ adecvat. Misiunea asumata dupa trecerea in rezerva este sa ii faca pe decidenti sa inteleaga cat de importante sunt datele de cunoastere a contextului inaintea luarii unor decizii.

Povestea noastra

 WLc a inceput ca un experiment de adaptare a unui militar de cariera la exigentele vietii civile si relationarea cu oameni din afara sistemului de securitate nationala.

Compania a crescut constant iar portofoliul de clienti s-a largit considerabil sub aspect cantitativ aspect facilitat de customizarea in detaliu a solutiilor de sprijin furnizare si de rata succesului in atingerea obiectivelor vizate. 

In prezent, WLc se pozitioneaza pe o nisa de piata extrem de specifica, ultraspecializata si cu valoare adaugata mare

CINE SUNTEM

EXPERTI ANALISTI

Analistii nostri sunt specializati generic in analiza informatiilor avand fiecare expertiza relevanta in domenii nisate gen analiza economica, analiza relatii externe, analiza cyber security, etc.

Specialisti IT

Colaboratorii nostri sunt experti de clasa dedicati investigatiilor complexe in cyber space dar si identificarii celor mai bune solutii pentru protejarea afecerii dumneavoastra din aceasta perspectiva

Psihologi

Specialistii cu care colaboram au experienta indelungata in cunoasterea umana si conturarea profilului psihologic al unor persoane ca instrument de cunoastere util in luarea deciziilor manageriale ori de alta natura.

Investigatori

Toti colaboratorii si partenerii cu care lucram in domeniul investigatiilor sunt licentiati conform legii si au de regula minim 20 de ani de experienta in materie.

Misiunea

noastra

Ajutam clientii sa inteleaga importanta suportului informativ in adoptarea deciziilor si le propunem solutii pentru valorificarea oportunitatilor si inlaturarea amenintarilor.

Resurse umane calificate

Data fiind diversitatea si complexitatea cazurilor in lucru, compania noastra promoveaza integrarea multi-sursa sens in care apeleaza, in functie de nevoi, la personal specializat in analiza informatiilor, psihologi, specialisti internet forensics si network trackers, lucratori licentiati in efectuarea de investigatii, in general foste cadre cu experienta in serviciile de informatii

>30

Proiecte finalizate 

In ultimul an am finalizat cu succes peste 30 de proiecte individuale de mare complexitate 

>

Domenii acoperite

Prin partenerii si colaboratorii nostri putem accesa practic orice domeniu de interes pentru clientii nostri

De ce sa lucrezi cu noi?

Noi credem in “cunoastere” ca cel mai important instrument managerial in conducerea unei afaceri

Experienta globala

Lucram deja cu fonduri de investitii si cu companii multinationale

VALOARE ADAUGATA MARE

Motto-ul nostru- “ITI REZOLVAM PROBLEMELE INAINTE DE A STI CA LE AI” explica pe scurt ce putem face pentru succesul clientilor nostri

Termeni contractuali prietenosi

Fiecare proiect la care lucram este unic si customizat maxim in functie de nevoile particulare ale clientului

Standarde inalte

Suntem convinsi ca notorietatea se castiga dar se pastreaza si mai greu sens in care ne asiguram de fiecare data ca rezultatele muncii noastre sunt la standardele care ne-au consacrat .

Clienti Multumiti

Contact

Daca aveti o cerere , o intrebare sau doriti sa ne supuneti atentiei un proiect, utilizati formularul de mai jos pentru a fi contactat de echipa noastra